Uno Finans forbrukslån

Uno Finans er en norsk låneformidler som er relativt ny på markedet. Tjenesten driftes av Aconto AS, som kanskje er mer kjent for mange. Med låneformidler mener vi at det ikke er Uno Finans i seg selv som tilbyr deg et forbrukslån, men gjennom sine samarbeidende banker så hjelper de deg med å finne et lån som er så billig som overhodet mulig. Det er slettes ikke dumt for deg som vil spare penger!

Betingelser og vilkår for lånet

Med Uno Finans kan du søke om å låne inntil 400 000 kroner uten at det er nødvendig å stille med sikkerhet. Pengene bruker du på akkurat hva du vil! Lånebeløpet kan være så lavt som 5000 kroner, og søknaden din vurderes av åtte norske banker (les hvilke lengre ned). Derfor er det vanskelig å si noe konkret om hvordan betingelsene blir når akkurat du søker, ettersom det er mange forskjellige banker som skal tilby deg lån. Men gjennomsnittlig effektiv rente ligger på 14,9 prosent, og dette inkluderer et etableringsgebyr på nesten 1000 kroner.

Utover dette er det ingen skjulte gebyrer eller vilkår når man søker om forbrukslån fra Uno Finans. Alle søknadene er uforpliktende, og du må ikke takke ja til noe lån fra noen av bankene. Derfor er det egentlig en veldig god idé å søke om lån gjennom for eksempel Uno Finans dersom du vurderer å låne penger.

Fordeler og ulemper med lånet

Den helt klart største fordelen med å søke om forbrukslån fra Uno Finans, er at søknaden din blir vurdert av åtte av landets største banker (DNB, yA Bank, Ekspress Bank, BB Finans, Santander, Collector, SVEA Finans og Komplett Bank). På denne måten er du nesten garantert et lån som er så billig som overhodet mulig. Og det er vel det du ønsker? Når det kommer til ulemper, så har vi ikke noe spesielt å sette fingeren på her. Kanskje at søknadsskjemaet er unødvendig langt, hvis vi skal være pirkete.

Slik søker du om forbrukslånet

Uno Finans er ganske tilbakeholden om kravene sine til søkeren, så her finner vi ingen informasjon om aldersgrense eller inntektskrav. Følgelig er det fritt frem for å søke – for når såpass mange banker skal vurdere søknaden din, så er sjansene store for at minst en kommer til å akseptere deg! De universale kravene er uansett at du er minst 18 år gammel og ikke har betalingsanmerkninger, så oppfyller du ikke disse to er det nesten ingen grunn til å søke.