Nordax forbrukslån

Nordax-Bank-logo-stående

Nordax Finans er en stor finansinstitusjon i nordisk målestokk som primært tilbyr lånetjenester og kreditt til sine kunder. Her kan du blant annet søke om et gunstig forbrukslån, med lang nedbetalingstid og varierende lånesum. Dette samtidig som rentenivået er overkommelig for folk flest. Dersom du lurer på om du bør søke om forbrukslån fra Nordax, så bør du lese denne artikkelen.

Betingelser og vilkår for lånet

Dette forbrukslånet har relativt gode vilkår, men som vanlig så får du ikke vite de nøyaktige betingelsene før du faktisk har søkt om lånet. Dette fordi renten fastsettes basert på hver enkelt søker sin individuelle økonomi. Men det vi kan si er at renten blir minst 7,9%, eller så høy som 18,9%. Dette er altså den nominelle renten. Effektiv rente vil ligge noe høyere, og trolig et sted mellom 15 til 20 prosent for de fleste søkere.

Utover dette så kan man låne mellom 10 000 til hele 500 000 kroner hos Nordax forbrukslån. Det er med andre ord et lån tilpasset alle søkere. Nedbetalingstiden varierer mellom 1 år til 15 år, men må nødvendigvis samsvare med ønsket lånebeløp. På denne måten behøver ikke de månedlige avdragene bli så veldig store. Gebyrene på lånene er ingenting utenom det vanlige. Et månedlig termingebyr på 65 kroner belastes, sammen med et engangsgebyr under etablering på 595 kroner.

Fordeler og ulemper med lånet

good-vs-bad-reputationDen store fordelen med å søke om Nordax forbrukslån er at du kan søke om varierte lånesummer. Med det mener vi at du kan låne så lite som 10 000 kroner, eller så mye som 500 000 kroner. I tillegg har du muligheten til å velge lang nedbetalingstid (hele 8 år på minste lånesum!) som gjør at du nesten ikke vil bli trukket i månedsbeløp. Det er også mulig å fullføre hele søkeprosessen på nettet, slik at det hele skjer ganske så fort. I følge bankens egne nettsider får man svar på søknaden innen et par dager etter at man har sendt den.

Slik søker du om forbrukslånet

Å søke om Nordax forbrukslån gjør du på nettsidene til banken. Hele prosessen er ganske så kortfattet og automatisert, men banken har noe lengre ventetid enn andre norske banker. Før du søker må du sjekke at du oppfyller bankens søkekriterier – som er: at du er minst 23 år gammel, er norsk statsborger, at du har en årsinntekt på minst 150 000 kroner brutto, og at du ikke har betalingsanmerkninger.